Flyttfirma Västerås

Bor du i Västerås eller kanske i närheten och funderar på anlita en flyttfirma i Västerås? Oavsett om du ska flytta ditt företag, ditt privata bohag eller en ”tungflytt” så har vi erfarenheten, personalen och kunskapen att lösa din flytt. Vi är en flexibel flyttfirma med lång erfarenhet av flyttar både i Västerås men även runt om stora delar av Mälardalen

Vi erbjuder vår flytthälp och kör dagligen till och från områden som Gryta, Notudden, Brottberga, Hökåsen, Framnäs, Skälby

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Flyttfirma i Västerås med nöjd-kund-garanti

Med ett brett utbud inom flyttjänster skräddarsyr vi vår flytthjälp för varje kund så det blir precis som du önskar. Vi har det som krävs för en säker packning av alla dina ägodelar, kan hjälpa dig med packningen för att sedan transportera dig och ditt flyttlass säkert till din nya adress. Om du även önskar flyttstädning i samband med din flytt så erbjuder vi även det i hela Västerås med omnejd.

Vårt jobb som flyttfirma i Västerås är att ge dig en flytt precis som du vill ha den oavsett om det innebär att vi tar på oss det fulla ansvaret för hela flytten eller bara delar av den. För oss är nöjda kunder det viktigaste och vi erbjuder därför en nöjd-kund-garanti när du anlitar oss som flyttfirma Västerås.

Flyttfirma för alla i och runt Västerås

Oavsett om du ska flytt från Västerås, till Västerås, strax utanför eller om det är ditt företag som ska byta lokaler är vi rätt flyttfirma för uppgiften. Du väljer själv hur omfattande vår hjälp ska vara och vilka moment du vill hantera på egen hand. Oavsett vilket kan du förvänta dig att vi kommer göra vårt yttersta för att ge dig bästa tänkbara flytt.

 

Sveriges mest rekommenderade flyttfirma

Kvalitetsflytt är stolta över alla våra fina omdömen som vi fått under åren. Med över 1 000 omdömen på omdömes-sajten Reco så är vi Sveriges mest rekommenderade flyttfirma vilket vi så klart är otroligt stolta över. Så är du ute efter en flyttfirma i Västerås så hoppas vi att vi blir ditt självklara val när du ska anlita flytthjälp.

 

Har du frågor så kan du ringa vår platschef Mikael Beckmann på 0723-702089

Adressen är Saltängsvägen 34, 721 32 Västerås

 

Är du ute efter en flyttfirma i Västerås hör av dig till oss.