DIN FLYTTFIRMA I UMEÅ

Bor du i eller runt Umeå och ska flytta? Oavsett om du ska flytta ditt företag eller om det gäller en privatflytt så har vi både erfarenheten, personalen och styrkan för att lösa din flytt. Vi är en flexibel flyttfirma med lång erfarenhet av flyttar både i Umeå men även runt om stora delar av Västerbotten.

Vanliga områden/orter där vi erbjuder vår flytthjälp är ex från Umeå till Nordmaling, Sävar, Holmsund, Hörnefors, Vindeln och Vännäs.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

FLYTTFIRMA & FLYTTSTÄD I UMEÅ

Med ett brett utbud inom flyttjänster skräddarsyr vi vår flytthjälp för varje kund så det blir som du önskar. Vi har allt som krävs för en säker packning av alla dina ägodelar, kan hjälpa dig med packningen för att sedan transportera dig och ditt flyttlass säkert till din nya adress. Om du även önskar flyttstädning i samband med din flytt så erbjuder vi även det.

Vårt jobb som flyttfirma i Umeå är att ge dig en flytt precis som du vill ha den oavsett om det innebär att vi tar på oss det fulla ansvaret för hela flytten eller bara delar av den.

FLYTTFIRMA FÖR ALLA I OCH RUNT UMEÅ

Oavsett om du ska flytt från Umeå, till Umeå eller bara en bit bort eller om det är ditt företag som ska byta lokaler är vi rätt flyttfirma för uppgiften. Du väljer själv hur omfattande vår hjälp ska vara och vilka moment du vill hantera på egen hand. Oavsett vilket kan du förvänta dig att vi kommer göra vårt yttersta för att ge dig bästa tänkbara flytt.

Är du ute efter en flyttfirma i eller runt Umeå, hör av dig till oss.

 

Har du frågor så kan du ringa vår platschef Mathias Nordendahl på  070-987 03 63

Adressen är Kontaktvägen 1 , 901 33 Umeå