Flyttfirma Malmö

Planerar du för ett bostadsbyte, ska ditt företag byta lokaler eller behöver du ett par extra starka armar för att flytta något tungt och ömtåligt? Då står vi på Kvalitetsflytt redo att vara behjälpliga.
Med stor kapacitet, specialistkunskap och lång erfarenhet från alla sorters flyttar har vi allt som krävs för att göra flytten enklare. Våra allomfattande tjänster är omsorgsfullt formade för både privatpersoners och företags behov oavsett krav, omfattning eller komplexitet. Vi vet hur ett hem flyttas från en adress till en annan på ett effektivt och säkert sätt liksom hur ett företag snabbt kommer tillrätta i nya lokaler utan strul eller onödigt långa avbrott i verksamheten.

Vårt jobb är att effektivisera flyttprocessen, minska stressen och eliminera alla risker för kostsamma missöden. Beskriv din flytt för oss redan idag så arbetar vi fram en prisvärd lösning tillsammans med offert och tidsplan för arbetet.

Tjänster vi erbjuder som flyttfirma i Malmö

 • Packhjälp
 • Flytt och transport
 • Montering och demontering
 • Professionell flyttstädning
 • Magasinering i torra och säkra förråd

Med insikt i hur varierande alla våra kunders behov ser ut erbjuder vi ett brett utbud av flyttjänster och skräddarsydda lösningar för var och en. Här är det alltid kunden som styr vårt arbete och du väljer själv om vi ska ta över flyttens helhet eller bara dyka upp när det är dags att börja bära. Om du väljer att plocka in oss tidigt i processen kan vi hjälpa till med planering och packning för att sedan på flyttdagen transportera lasset till din nya adress. Vi har också ett erfaret städteam redo för att ta över flyttstädningen och möjlighet att ordna med förvaring i lämpliga och säkra magasin i eller utanför Malmö.

Flexibel flyttfirma i Malmö

Vi på Kvalitetsflytt är en flyttfirma i Malmö som hjälper både större och mindre företag med att flytta. Genom mångårig erfarenhet vet vi att kraven för den här typen av uppdrag skiljer sig från privata flyttar och är väl förberedda för att nå upp till dem alla. Vi förstår att det ofta rör sig om pressade tidsscheman och känsligt gods där samtliga misstag kan bli oerhört kostsamma. Därför inleder vi också alltid med en kostnadsfri besiktning, är noga med att komma rätt rustade samt arbetar strukturerat och effektivt för att minimera antalet störningar i arbetet.

Vår personal är specialister på tunga lyft och högt lösningsorienterade för att klara av även de mest komplexa uppdragen. Har du frågor eller vill du veta mer om hur vi hjälper företag är du givetvis välkommen att ringa så besvarar vi alla potentiella frågor.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

Trygghet och service med en flyttfirma i Malmö

Utöver det självklara i att vi kommer leverera professionell flyttservice av högsta kvalitet som din flyttfirma i Malmö så är vi också måna om våra kunders trygghet genom samarbetet. Du kan förvänta dig engagerad hjälp från kunniga medarbetare, utbildade för uppgiften de tilldelas och med förståelse för sakers affektionsvärde. Vi har alla tillstånd som krävs, ansvarsförsäkring som täcker för eventuella missöden och givetvis gäller nöjd-kund-garanti på allt utfört arbete. Vi lämnar aldrig ett uppdrag fören vi försäkrat oss om att allt varit till belåtenhet.

Som seriös flyttfirma i Malmö och hela Sverige tillämpar vi Bohag 2010 under flyttarbetet. Det dokument som konsumentverket tagit fram tillsammans med flyttbranschens branschorgan innehållandes riktlinjer för hur en flytt ska hanteras. Tryggare för dig som kund men också enklare för oss i vårt jobb att leverera komplett service som uppskattas.

Tips till flytten

 1. Planera noga för samtliga moment av flytten. Det är många saker att hålla koll på och många saker att genomföra innan man är på plats i det nya. Nyckeln till att lyckas är just planering.
 2. Börja i god tid. Det tar i regel alltid längre tid att packa och förbereda inför en flytt än man först väntat sig.
 3. Packa smart och strukturerat. Både för att minska risken för att något ska gå sönder under flytten och för att du ska slippa leta efter saker när du väl är framme. Läs igenom våra tips till packningen här nedan och tveka inte på att höra av dig om du har några ytterligare frågor eller önskar kunniga tips och råd.
 4. Be om hjälp. Kolla med vänner, familjemedlemmar och bekanta om de kan hjälpa dig. Du kan givetvis också kontakta oss på Kvalitetsflytt vare sig du söker komplett flyttservice eller endast hjälp till transporten.

Smart och säker packning till flytten

Att packa kan vara svårt och tar generellt sett längre tid än man föreställt sig. Det är mycket som ska få plats och allt ska också packas på ett strukturerat sätt för att det inte ska skadas under flytten samt för att enkelt hitta det man söker efter när man är på plats.

Börja med att investera i riktigt bra flyttkartonger som håller för sitt syfte. Börja sedan med de tyngre föremålen och fyll på med lättare eller mer ömtåliga ovanpå. Kontrollera med jämna mellanrum så att kartongerna inte blir för tunga för att bäras. Glas, porslin och annat ömtåligt måste i sin tur lindas in i skyddande material som isolerar effektivt från stötar. Märk nu också lådorna med vilket rum de tillhör och dess innehåll.

Med stor erfarenhet från flyttpackning kan vi givetvis också hjälpa dig så att du kan känna dig trygg med att allt är skyddat till transporten.

Flytta själv eller med flyttfirma i Malmö?

Även om det går att genomföra en flytt med hjälpsamma vänner och en stor portion tålamod är hjälpen från en flyttfirma allt som oftast ovärderlig.

 • Du slipper alla tunga lyft.
 • Du behöver inte ordna med släpvagn eller flyttbil på egen hand.
 • Flytt och transport kommer bli snabbare avklarad tack vare våra inarbetade rutiner och lastbilar med hög lastkapacitet.
 • Dina ägodelar är försäkrade under transporten.

Och framförallt; du kan lämna över flyttarbetet helt och hållet till en flyttfirma i Malmö, så att du istället kan fokusera på annat som du hellre lägger tid på. Med hjälp av Rut-avdraget kan du dessutom dra av upp till halva kostnaden för vårt flyttarbete vilket gör hjälpen ännu mer förmånlig.

Behöver du flytthjälp av en flyttfirma i Malmö?

Vi vet hur mycket press och stress en flytt innebär. Det är också därför som vi startade vår verksamhet och dagligen arbetar hårt för att underlätta för alla våra kunder. Tveka inte när det gäller att kontakta oss om du behöver några extra armar till flytten eller kunnig hjälp från början till slut. Vi lovar dig en smidigare flytt fri från stress, krångel och kostsamma missöden.