FLYTTA MED FLYTTHJÄLP I GÖTEBORG

Ska du byta bostad, har företaget växt ur sina gamla lokaler och behöver flyttas till nya kontor eller har du något tungt och värdefullt föremål som behöver flyttas? Vi på Kvalitetsflytt är alltid redo att flytta dina saker efter dina behov.  Med bred kapacitet, spetskunskap och lång erfarenhet från många år av flyttarbete har vi alla pusselbitar som krävs för att underlätta flytten för dig.

Vi erbjuder professionell Flytthjälp till både företag och privatpersoner i Göteborg oavsett uppdragets omfattning, högt ställda krav eller komplexitet. Vi vet hur ett bohag ska flyttas på ett säkert och effektivt sätt liksom hur företaget snabbt kommer iordning i sina nya lokaler utan problem eller påfrestande avbrott i sin verksamhet.

Vårt jobb som flyttfirma är att underlätta flyttprocessen liksom minska all stress och potentiella risker. Låt oss höra mer om din flytt så arbetar vi tillsammans fram en passande lösning tillsammans med en tydlig offert och tidsplan.

FLYTTHJÄLP EFTER DINA ÖNSKEMÅL

För att kunna möta alla kunder i Göteborg med precis den flytthjälp de söker erbjuder vi komplett flyttservice till samtliga moment av flytten. Det är du som väljer hur omfattande vår hjälp ska vara och om det finns moment du hellre tar hand om själv så skräddarsyr vi flytthjälpen därefter.

 • Emballage, kartonger och packmaterial
 • Hjälp till packningsarbetet
 • Bärhjälp och transport
 • Flyttstädning
 • Magasinering

Vi kan hjälpa dig med planering och packning, ta över alla tunga lyft och hantera transporten för att därefter också stanna kvar och hjälpa dig komma iordning. Vi ger dig även möjligheten att slippa den krävande flyttstädningen och erbjuder magasinering till dig som har ägodelar du behöver förvaring för.

Tillsammans med oss som komplett flyttfirma har du möjligheten att styra precis hur flytten ska se ut, hur mycket flytthjälp du behöver samt hur stor påverkan den ska ha i din vardag.

”Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E – Reco

”Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg – Facebook

”Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G – Reco

”Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab – Facebook

”Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L – Reco

”Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson – Facebook

FLYTTHJÄLP TILL KONTORET ?

Har företaget vuxit ur sina gamla lokaler eller har ni behov av att flytta verksamheten till en annan stad? Vi flyttar ditt kontor med alla möbler och all datautrustning på ett strukturerat och säkert sätt. Vår personal är specialister på tunga lyft och har tillräckligt med erfarenhet från tidigare uppdrag för att alltid välja den bästa och tryggaste lösningen för din flytthjälp. Utrustade med selar, rätt redskap för jobbet och ett högt kunnande är de alla rätt rustade för uppgiften.

För att kunna hjälpa dig på bästa sätt börjar vi med att komma ut för en besiktning av allt som ska flyttas. Vi vill här också höra mer av vad du förväntar dig av oss innan vi överlämnar en tydlig offert och tidsplan för arbetet. Målet är att effektivisera flytten så att ni slipper onödigt långa avbrott i verksamheten och minska risken för kostsamma missöden.

FLYTTFIRMA ME TRYGGHET O PERSONLIG SERVICE

Hos oss är det alltid kunden med sina personliga behov som står i fokus. Vi vet att det bara är tillsammans med en nöjd kundkrets vår verksamhet kan fortsätta växa och vi är oerhört stolta över förtroendet de ger oss. Utöver det självklara med att leverera professionell hjälp till flytten är vi också måna om att alla ska känna sig bekväma och trygga med oss och vårt arbete.

När du anlitar oss kan du alltid förvänta dig:

 • Skräddarsydda lösningar efter dina behov.
 • Professionell hjälp från engagerad personal, alltid rätt rustade för uppgiften de tilldelas.
 • Vi packar och flyttar med respekt och omsorg liksom förståelse för dina ägodelars affektionsvärde.
 • Allt vårt arbete följer Bohag 2010.
 • Vi har ansvarsförsäkring, F-skattsedel och alla tillstånd som krävs för vår verksamhet.
 • Samtliga tjänster omfattas av vår nöjd-kund-garanti.
 • Vi dyker upp som utlovat, är klara enligt avtal precis och fakturan bjuder aldrig på några oväntade utgifter.

TIPS INFÖR DIN FLYTT

En flytt är ofta stressfylld och påfrestande med alla moment som ska genomföras både innan, under och efter flyttdagen. Den kommer oundvikligt ta stor plats i vardagen, men här kommer några tips på vägen som förhoppningsvis kan underlätta, inte minst när det gäller flytt i en storstad som Göteborg.

1. Planera noga

Med så många måsten och moment är det lätt att något glöms bort eller hamnar mellan stolarna. För att inte riskera att dyka upp till en kall bostad utan el eller missa att betala räkningar för att man missat att eftersända posten så gäller det att planera och strukturera upp arbetet.

2. Var ute i tid

Det generellt sett vanligaste misstaget som begås är att man underskattar tidsåtgången och därmed tvingas stressa genom processen. Något som ofta resulterar i strul, att ägodelar tar skada under transporten eller att flyttstädningen inte blir fulländad och godkänd vid slutbesiktningen. Börja med att rensa och packa så snart som möjligt efter att du bestämt dig för att flytta.

3. Packa smart

Stressa inte genom packningen utan låt det ta tid. Packa logiskt, skydda alla ömtåliga föremål och märk kartongerna med vilka rum de ska till. Dels för att inget ska ta skada under transporten men också för att underlätta för dig själv när du är på plats i det nya och inte vill leta efter det du behöver. Nedan delar vi med oss av några packningstips och du är alltid välkommen att kontakta oss för fler kunniga råd eller om du behöver vår hjälp med packningsarbetet.

4. Be om hjälp

Tryggast och smidigast är anlita en flyttfirma i Göteborg, men vill du flytta själv så be vänner, bekanta och familjemedlemmar om assistans till flyttdagen.

SÅ FLYTTPACKAR DU SMARTAST

Först och främst; se till så att du har tillräckligt med kartonger och att de är av hög kvalitet och att dom är ämnade för ändamålet. Vi har kartonger och packmaterial av olika design och storlek att erbjuda.

När du nu börjar packa så börja med tyngre och större föremål i botten och fyll på med lättare och ömtåligare ovanpå. Testa gärna att lyfta dem med jämna mellanrum för att försäkra dig om att de inte blir för tunga. Glas, porslin och andra ömtåliga saker måste i sin tur skyddas extra för att inte skadas av stötar eller närliggande prylar.
Innan du är redo bör också kartongernas sidor märkas med vilket rum de ska till och vad som finns i dem. På så vis kan flytthjälpen placera dem rätt redan från början och du slipper leta efter sakerna innan du hunnit packa upp allt.

Vår personal är experter på flyttpackning och hjälper dig mer än gärna.

Tänker du på flytthjälp i Göteborg, tänk på oss!

FLYTTA SJÄLV ELLER MED FLYTTFIRMA

Med hjälpsamma vänner kan man genomföra en bohagsflytt, men att anlita en flyttfirma kan handla om så mycket mer än bärhjälp. När du anlitar en komplett flyttfirma som Kvalitetsflytt kan du styra helt över hur stor påverkan din flytt ska ha i din vardag och låta oss ta det tyngsta lasset helt och hållet.

Fördelar med att anlita en flyttfirma

 • Du slipper alla tunga lyft.
 • Du behöver inte hyra släp eller skåpbil.
 • Tack vare vår kunskap och våra flyttbilar med hög lastningskapacitet kommer flytten effektiviseras.
 • Du kan känna dig säker på att godset hanteras på bästa sätt vilket minskar risken för skador och svinn.
 • Dina ägodelar är försäkrade under transporten.
 • Som privatperson kan du nyttja Rut-avdrag som gör flytthjälpen ännu mer lönsam.

Fokusera på det roliga kring flytten och ägna dig åt det du hellre lägger tid på så tar vi hand om flytten åt dig.

BEHÖVER DU FLYTTHJÄLP I GÖTEBORG?

Planerar du för en flytt och söker pålitlig hjälp som underlättar och effektiviserar övergången? Ta med oss i planeringen så ser vi till så att flytten blir genomförd både smidigare och tryggare. Med mångårig erfarenhet och kompletta flyttjänster har vi det som krävs för att hantera uppgiften. Vi finns här som en seriös partner när du ska välja en flyttfirma i Göteborg. Beskriv vad du behöver så formar vi tillsammans en lösning som passar dina behov. Du kan också fylla i vårt offertformulär för prisförslag inom 15 minuter.

 

Är du ute efter flyttfirma i KungsbackaFlyttfirma Mölndal eller Flyttfirma i Kungälv så finns vi även där ??