Städfirma i Malmö, Helsingborg, Lund och övriga Skåne.

Att utföra flyttstädning själv kan vara stressigt och påfrestande mitt i en flytt, och det finns alltid en risk att man måste åka tillbaka för att städa. Vi hjälper dig med flyttstädningen så att du kan fokusera på annat!Vi sköter din flyttstädning om du bor i Laholm, Ängelholm, Helsingborg, Lund, Landskrona, Trelleborg, Malmö, Svalöv, Eslöv, Bjuv, Båstad, Höganäs, Höllviken, Svedala, Södra Sandby, Höör, Förslöv eller någon annanstans i Skåne.

Kvalitetsflytts flyttstädning innebär en omfattande rengöring av bostaden och utförs av vår egen personal. Städningen följer svensk standard och Mäklarsamfundets checklista. Vi lämnar besiktningsgaranti vilket innebär att om det mot förmodan skulle vara något vid besiktning av flyttstädningen så åtgärdas detta kostnadsfritt.

Självklart kan du som kund nyttja RUT-avdraget när du anlitar kvalitetsflytt för en flyttstäd.

Ladda hem vår checklista för städning!

Listan anger vad vi på Kvalitetsflytt jobbar efter för att uppnå korrekt utförd städning och några enkla saker som behöver uppfyllas av er för bästa resultat. Du kan givetvis också använda checklistan helt för egen del som en hjälp för att utföra städningen.

Klicka här för att ladda ner checklistan