Offert

Prisförfrågan vid flytt

Kvalitetsflytt genomför flyttar allt ifrån Skåne i söder till mellersta Sverige och Mälardalen. För att göra det enklare och tryggare för dig att köpa flyttjänster av oss har vi tagit fram flera smarta formulär för offertförfrågan. Genom att fylla i formulären blir det också enklare för oss att göra en korrekt uppskattning av kostnaden.

Vi lämnar alltid offert inom 24 timmar. Ni förbinder er självklart inte till något köp genom att fylla i detta formulär.

Välj vilken av nedan förfrågan som passar dina behov bäst.

Snabboffert

Välj detta för att få en snabboffert när du är nyfiken på vad er flytt kan kosta.

Fast pris

Detta alternativ skall ni välja om ni har ett fullt möblerat bohag, samt ej vill vara behjälpliga under flytten. Alltså vi utför den från A-Ö. Det är viktigt att ni är noga när ni fyller i förfrågan så det blir rätt pris i er offert.

Företagsflytt

Vi ombesörjer er företagsflytt och ger alltid fast pris på uppdraget. Före varje sådant uppdrag besiktigar vi först godset som ska flyttas för att kunna ge er bästa pris och så att vi kan koordinera transporten.

Hembesök/besiktning

Vi kommer hem till er och faställer volymen/omfånget för er flyttning och lämnar ett fast pris. En trygghet både för er samt oss. Detta utförs endast i våra regioner så som Västra-Götaland, Halland och Skåne län samt endast på söndagar om inte annat blir överenskommet. Detta är kostnadsfritt och icke-bindande.

Flyttstäd

För dig som vill överlåta städningen till oss.