Flyttfirma i Luleå

Ska du byta bostad, ta företaget vidare till nya kontor eller förflytta tyngre, mer värdefulla föremål som kräver lite extra? Vi på Kvalitetsflytt har mångårig erfarenhet från alla sorters flyttar och erbjuder vår hjälp till såväl privatpersoner som företag i Luleå. Vår uppgift är att minska stressen som en flytt oundvikligt medför och ta dig liksom ditt flyttlass vidare till nästa adress på ett så effektivt, smidigt och säkert sätt som möjligt.

Kontakta oss och låt oss få veta mer om flytten du står inför så kan vi tillsammans hitta en passande lösning.

Komplett flytthjälp till alla flyttuppdrag

Med ett brett utbud av flexibla tjänster skräddarsyr vi vår flytthjälp unikt efter var kunds önskemål och uppdragets förutsättningar. Vi har emballage för säker packning av alla dina ägodelar, kan hjälpa dig med packningen för att sedan transportera dig och ditt flyttlass säkert till din nya adress. Om så önskas står sedan vårt städteam redo att ta sig an den kvarvarande flyttstädningen och vi ordnar med magasinering om du har möbler eller kartonger du inte kan ta med dig direkt.

Vårt jobb är att ge dig en flytt precis som du vill ha den oavsett om det innebär att vi tar på oss det fulla ansvaret eller enbart dyker upp för transporten.

“Snabb återkoppling vid offertförfrågan. Punktliga och effektiva vid själva flytten”
– Karin E

“Snabba, effektiva och punktliga! Allting på rätt plats och oskadat. Prisvärt!”
– Johan Östberg

“Tydlig offert. Aktsamma och effektiv flytt av mitt bohag. En flyttfirma jag rekommenderar.”
– Lars-Eric G

“Trevligt bemötande från ax till limpa. Flytten flöt på väldigt fint och kände att allt hanterades varsamt. Kommer absolut använda kvalitetsflytt.se om/när nästa flytt sker”
– Nicklas Raab

“Kan rekommendera kvalitetsflytt . Snabb och trevliga sen att priset var kanon?
– Patrik L

“Goa killar. Lätta att ha att göra med. Gick snabbt och smidigt. Rekommenderar dem verkligen.”
– Inger Martinsson

Flyttfirma för alla i Luleå

Om du ska flytta till en annan stad, till huset mittemot eller om det är ditt företag som ska byta lokaler är vi rätt flyttfirma för uppgiften. Du väljer själv hur omfattande vår hjälp ska vara och vilka moment du vill hantera på egen hand. Oavsett vilket kan du förvänta dig att vi kommer göra vårt yttersta för att ge dig en smidig, trygg och effektiv övergång.