Flyttfirma i Göteborg, Kungsbacka, Partille, Mölndal, Kungälv med omnejd

Flyttfirma i Göteborg med omnejd

Kvalitetsflytt hjälper dig som bor i Göteborg, Kungsbacka, Lerum, Partille, Mölndal, Landvetter eller andra order i Göteborgsområdet med flytthjälp. Vi finns nära till hands och är flyttfirman för dig!

Kvalitetsflytt har kontor i Göteborg och Borås med hela länet som arbetsområde. Lämna stressen som en flytt kan innebära, med packning, flytt och städning, till oss. Förutom packningen och flytten sköter vi även flyttanmälan och rensning av förråd. Det underlättar för dig och ger dig tid till att fokusera på sådant som är viktigt för dig.

Med många år av erfarenhet bland våra medarbetare vet vi vad som krävs för att hjälpa dig med en problemfri, effektiv och enkel flytt. Som kund hos Kvalitetsflytt står du centrum och det viktigaste för oss är att du skall känna dig nöjd. Kvalitetsflytt är en väletablerad flyttfirma med lång yrkeskunnighet inom flytt, städ och magasinering. Vi är så pass säkra på att vi utför ett arbete som du som kund är nöjd med att vi lämnar nöjd-kund-garanti på våra jobb.

Bor du i Göteborg och behöver flytthjälp?

Behöver du flytt, städ, packning eller magasinering är du välkommen att kontakta oss för bokning. Vi anpassar oss efter dina behov och hjälper dig med det du önskar. Med utgångspunkt från våra kontor flyttar vi åt kunder i hela regionen! Vi är en av de få flyttfirmor som verkligen är heltäckande i det område vi verkar inom. I Västra Götaland har vi kontor både i Göteborg och Borås men naturligtvis står vi till tjänst med flytthjälp på andra orter i länet.

Ladda hem Packtips samt regler för flytt!

Här finns sådant du behöver tänka på inför och under en flytt. Listan ger både packtips, innehåller regler vid flytt och tar även upp allmänna och viktiga synpunkter.

Klicka här för att ladda ner packtips!